Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói bulgur (vegan) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj
3 db aszalt paradicsom
75 g bulgur
120 g kukorica (konzerv)
120 g bab (konzerv)
1 szál újhagyma
350 ml zöldségalaplé
őrölt római kömény, só, bors, chili
1 db érett avokádó

Elkészítés:
A fokhagymát apróra vágjuk, és kissé megpirítjuk olívaolajon.
Ezután beletesszük a babot, kukoricát, újhagymát, a feldarabolt aszalt paradicsomot, és a bulgurt.
Felöntjük zöldségalaplével, és ízlés szerint fűszerezzük.
Kb. 20 percig főzzük, közepes lángon fedő alatt. Ha megfőtt, hozzáadjuk a kis kockákra vágott avokádót.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges vegan rizottó » Brokkoli bulgurral » Török rizs (vegan) » Körtés zabkeksz (vegan)
» Fánk (vegan) » Mexikói kukoricás lepény » Szarvacska Mexikói Raguval » Mexikói-chilis pogácsa
» Mexikói raguleves » Mexikói csirkécske » Nyers eperleves (vegan) » Vegan tejföl
» Rakott mexikói » Sonkás bulgur » Mexikói babos egytál » Bulgur / törtbúza / saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.