Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói bulgur (vegan) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj
3 db aszalt paradicsom
75 g bulgur
120 g kukorica (konzerv)
120 g bab (konzerv)
1 szál újhagyma
350 ml zöldségalaplé
őrölt római kömény, só, bors, chili
1 db érett avokádó

Elkészítés:
A fokhagymát apróra vágjuk, és kissé megpirítjuk olívaolajon.
Ezután beletesszük a babot, kukoricát, újhagymát, a feldarabolt aszalt paradicsomot, és a bulgurt.
Felöntjük zöldségalaplével, és ízlés szerint fűszerezzük.
Kb. 20 percig főzzük, közepes lángon fedő alatt. Ha megfőtt, hozzáadjuk a kis kockákra vágott avokádót.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói rakott káposzta » Rakott mexikói » Mexikói avokádósaláta » Mexikói raguleves
» Brokkolikrémleves (vegan) » Mexikói babos egytál » Szarvacska Mexikói Raguval » Mexikói sajtkrémleves
» Zöldséges vegan rizottó » Diósült (vegan) » Mexikói saláta » Rakott mexikói tészta
» Rakott sárgarépa bulgurral » Bulgur / törtbúza / saláta » Zöldborsókrém (vegan) » Vegan tejföl


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.