Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mexikói babos hússzelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéshús(4-5 szelet)
1 tk. chilipor
2 evőkanál olaj
1 zöld húsú paprika
1 konzerv kukorica
1 konzerv fehérbab és 1 konzerv vörös bab
1 tasak Chili con Carne alap(pl Knorr)

Elkészítés:
A hússzeleteket kicsi megkloffoljuk sóval,borssal,chilivel ízesítjük.A húst mindkét oldalon megsütjük.Euztán kivesszük a serpenyőből.A paprikát csíkokra szeleteljük és a serpenyőbe,(amiben a hús sült) erős tűzön 3-5 percig pirítjuk.
A konzerveket lecsepegtetjük és a paprikához keverjük.Felöntjük 3 dl vízzel,belekeverjük az alapot és felforraljuk.Lefedve lassú tűzön kb 5 percig pároljuk.A húshoz kínáljuk.

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 318 kcal

A receptet beküldte: ALLICS


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott hússzeletek » Babos káposzta » Mexikói rakottas » Mexikói tortillák
» Mexikói csirke » Mexikói csirkécske » Hússzeletek sajt ágyon » Zöldbabos tonhalsaláta
» Fehérbabos szendvicskrém » Babos pogácsa » Mexikói szelet » Zöldbabos csirkeragu
» Zöldbabos csirkepaprikás » Csípős babos hús » Szarvacska mexikói módra » Mexikói smack leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.