Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Chili mexikói bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg darált marhahús
15 dkg füstölt szalonna
1 közepes vöröshagyma
50 dkg tarkabab
15 dkg paradicsompüré
5 dkg reszelt sajt
3 kávéskanálnyi csípős paprika
bors


Elkészítés:
A füstölt szalonnát vágd kis kockákra, és süsd ki.
A zsírján párold meg az apróra vágott vöröshagymát, ha már üveges, add hozzá a marhahúst is.
Amikor a hús kifehéredett, szórd meg a pirospaprikával, keverd hozzá a paradicsompürét, majd sózd és borsozd.
A félretett szalonnakockákat is visszateheted. Fedő alatt lassú tűzön párold 15-20 percig, majd keverd bele az előkészített babot, s lassan főzd tovább, míg meg nem puhul. Időnként egy kis vizet kell aláönteni.
Tálalás előtt szórd meg reszelt sajttal


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexikói vitamin saláta » Mexikói kukoricás lepény » Mexikói rakott káposzta » Tejszínes chilis garnéla
» Mexikói lencse » Mexikói csirkécske » Gyors chilis bab » Mexikói rakott tészta
» Filézett mexikói csirke » Mexikói sólet » Chilis bab » Mexikói rizs
» Chilis bab (Vega) » Chilis csirke » Tina féle chilis bab » Mexikói pizzás csiga


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.