Tutireceptek.hu fejléc

Mézes parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
25 dkg méz
4 tojássárgája
4 dl tejszín
3 cl mandula likőr

Elkészítés:
A mézet habosra keverjük a tojások sárgájával,majd lassan hozzáadjuk a mandula likőrt.A tejszínből kemény habot verünk és lazán összevegyítjük mézes mandulával.A masszát 6 kis formába öntjük és 8 óráig fagyasztjuk.Tálalás előtt forró vízbe mártjuk így könnyen kicsusszan a parfé.
Tejszínhabbal,vagy vaníliás gyümölcsszósszal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres mézes limonádé » Mézes diókrém » Ropogós mézes » Karácsonyi mézes
» Karácsonyi puha mézes » Kávéparfé » Mézeskalács, cukormázzal » Mézes báránygerinc.
» Puha mézeskalács II. » Mézes-mustáros tarja » Sárgabarack parfé » Mézes-naracsos csirkemell
» Az én mézespuszedlim » Csokoládé parfé » Mézes-mustáros pulyka » Tejszines mézes krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.