Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládé parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
2 dl tej
15 dkg cukor
2 tojásságája
12 dkg étcsokoládé
2 dl tejszinhab
vanilin cukor

Elkészítés:
A lágyitott csokoládét hidegen elkeverjük a tejjel, és a tojássárgájával, és a porcukorral, majd tűzre tesszük és állandó keveréssel sürű krémmé főzzük. fözés után leszürjük és hütjük.

A kihült krémet összekeverjük a keményre vert tejszinhabbal, majd egy bordasütöt folpakkal kibélelünk,és bele öntjük. 4-5 órára a mélyhütőbe tesszük.

Majd kiboritjuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés piskótatekercs » Csokoládés ostya » Csokoládés-meggyes muffin » Csokoládés keksz
» Csokoládés őszibarackkocka » Csokoládétorta egyszerűen » Csokoládékrém » Csokoládé holdacska
» Parfé torta (Sütés nékül) » Csokoládékocka » Krémes-csokoládés muffin » Csokoládés gyümölcstorta
» Házi csokoládé 1. » Francia csokoládétorta » Csokoládéhab » Tejszínes csokoládé torta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.