Tutireceptek.hu fejléc

Minestrone recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
étolaj
1 evőkanál só
3 gerezd fokhagyma
2 db nagy vöröshagyma
2db burgonya
2 db sárgarépa
2 szál póréhagyma
petrezselyem
2 nagy zellerlevél
1 fej karfiol
10 dkg zölbab
10 dkg vörösbab
10dkg zöldborsó
3 db fürtös paradicsom
őrőlt bors
10 dkg spagetti
10 dkg reszelt ementáli sajt
2 liter víz

Elkészítés:
Egy terjedelmes fazékban a forró olajba tesszük az apróra vágott vörös és fokhagymát,a felkockázott burgonyát,a répát,a karikára vágott póréhagymát,a rózsáira bontott karfiolt,borsót,zeller és petrezselyemlevelet és a sót.A zöldségeket üvegesre pirítjuk,hozzá öntjük a vizet.Fél óra főzés után hozzáadjuk a (főtt)babot és az apróra vágott ,hámozott paradicsomot és még 30 percig főzzük kis lángon,majd hozzáadva a spagettit,még 15 percig főzzük.Reszelt ementáli sajttal tálaljuk.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Minestrone leves » 0 pontos Minestrone leves » Minestrone - Zöldségleves » Könnyű Minestrone
» Minestrone leves másként » Francia hagymaleves 1 » Galyasági korhelyleves » Becsinált leves
» Finom fokhagymakrém leves » Székely csalánleves » Tavaszi spárgaleves » Vajbabos húsleves
» Tárkonyos csirkeraguleves » Karalábé leves » Amarettis tökleves » Sajtos kiflik


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.