Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Minestrone recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
étolaj
1 evőkanál só
3 gerezd fokhagyma
2 db nagy vöröshagyma
2db burgonya
2 db sárgarépa
2 szál póréhagyma
petrezselyem
2 nagy zellerlevél
1 fej karfiol
10 dkg zölbab
10 dkg vörösbab
10dkg zöldborsó
3 db fürtös paradicsom
őrőlt bors
10 dkg spagetti
10 dkg reszelt ementáli sajt
2 liter víz

Elkészítés:
Egy terjedelmes fazékban a forró olajba tesszük az apróra vágott vörös és fokhagymát,a felkockázott burgonyát,a répát,a karikára vágott póréhagymát,a rózsáira bontott karfiolt,borsót,zeller és petrezselyemlevelet és a sót.A zöldségeket üvegesre pirítjuk,hozzá öntjük a vizet.Fél óra főzés után hozzáadjuk a (főtt)babot és az apróra vágott ,hámozott paradicsomot és még 30 percig főzzük kis lángon,majd hozzáadva a spagettit,még 15 percig főzzük.Reszelt ementáli sajttal tálaljuk.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 0 pontos Minestrone leves » Minestrone leves » Minestrone - Zöldségleves » Könnyű Minestrone
» Minestrone leves másként » Csirkeleves indiai módon » Mazsolás borleves » Egzotikus lencseleves
» Mákos golyó » Savanyú malacleves » Gomba leves » Pezsgős őszibarackleves
» Sajtos omlett » Citromos-mézes szőlőleves » Citromkrém leves » Csirkejava leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.