Tutireceptek.hu fejléc

Borjúhúsos-bableves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/4 kg fehérbab
60 dkg borjúlapocka
50 dkg gomba
20 dkg petrezselyemgyökér
20 dkg sárgarépa
40 dkg puha lángolt kolbász
1 zellergumó
2 fej vöröshagyma
3 paradicsom
3 paprika
olaj
fokhagyma
őrölt bors, chilipor, só

Elkészítés:
A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a sót, borsot, chiliport és az előzőleg beáztatott babot. Amikor a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket, majd legvégül a paradicsomot, paprikát, gombát, és a felkarikázott füstölt kolbászt. Miután az összes levesbe való megpuhult, fokhagymás rántást készítünk, és ezzel berántjuk.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán zöldségleves » Aszalt szilvás sonkaleves » Lakodalmas pacalleves » Frissítő gyümölcsleves
» Rina csoki tortaja » Gyűszűfánk » Kapros pulykaraguleves » Búzapelyhes zellerkrémleves
» CSirke becsinált » Villámgyors kukoricaleves » Tejszínes kelbimbó krémleves » Telkibányai raguleves
» Zöldség Krémleves » Sárgarépás muffin » Tárkonyos raguleves » Gombaszósz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.