Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúhúsos-bableves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/4 kg fehérbab
60 dkg borjúlapocka
50 dkg gomba
20 dkg petrezselyemgyökér
20 dkg sárgarépa
40 dkg puha lángolt kolbász
1 zellergumó
2 fej vöröshagyma
3 paradicsom
3 paprika
olaj
fokhagyma
őrölt bors, chilipor, só

Elkészítés:
A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a sót, borsot, chiliport és az előzőleg beáztatott babot. Amikor a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket, majd legvégül a paradicsomot, paprikát, gombát, és a felkarikázott füstölt kolbászt. Miután az összes levesbe való megpuhult, fokhagymás rántást készítünk, és ezzel berántjuk.

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos pulyka-raguleves » Diétás brownie » California koktél » Májgaluska székelyesen
» Camembert leves » Maceszgombóc(levesbetét) » Újhagymakrémleves » Tekercsestészta leves
» Savanyú káposzta leves » Csirkés rakott krumpli » Erdélyi csirke raguleves » Gombás-almás kacsaleves
» Vegyes gyümölcsleves » Vegetariánus lasagne » Húsleves húsgombóccal » Vegyes sajtleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.