Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Uborka leves kaprosan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kígyóuborka
1 pohár joghurt
1 kávéskanál só
1 késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál vegeta
1 csokor kapor

Elkészítés:
Hideg uborkaleves 2.

Az uborka egynegyedét hámozás nélkül uborkagyalun leszeleteljük. A többi részét lehámozzuk, felkockázzuk..és fél liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor belekeverjük a joghurtot és összeturmixoljuk. A félretett uborkaszeletekkel és apróra vágott kaporral díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges kolbászleves » Ecetes uborkamártás » Camembert leves » Mexikói raguleves
» Hagymaleves (diétásan) » Karalábé krémleves » Leves gombaporból » Fokhagymakrémleves 1
» Hirtelen leves » Öregember táltos levese » Gyümölcs leves » Avokádókrém leves
» Görcs leves » Kaporleves » Szoljanka leves » Mexikói sajtkrémleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.