Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg sárgaborsó,
1,5 evőkanál olaj,
2 dkg liszt,
hagyma,
só,
paprika,
virsli.

Elkészítés:
A sárgaborsót 1,5 liter sós vízben puhára főzöm.
A hagymából késhegynyi paprikával rántást készítek, berántom vele a levest, majd összeturmixolom.
Zsírban kisütött virsli karikákkal tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás sárgaborsóleves » Tárkonyos sárgaborsóleves » Gombás sárgaborsóleves » Sárgaborsóleves kolbásszal
» Gombás hablepény » Májas gríznokedli » Nyári sárgadinnye leves » Bakonyi betyárleves
» Sült-paradicsom leves » Fetás mártogatós 2 » Húsleves Rolanita módra » Borscs leves
» Szarvaspacalleves » Török pacalleves » Halkrémleves (4 főre) » Pikáns húsgombóc leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.