Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg sárgaborsó,
1,5 evőkanál olaj,
2 dkg liszt,
hagyma,
só,
paprika,
virsli.

Elkészítés:
A sárgaborsót 1,5 liter sós vízben puhára főzöm.
A hagymából késhegynyi paprikával rántást készítek, berántom vele a levest, majd összeturmixolom.
Zsírban kisütött virsli karikákkal tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás sárgaborsóleves » Szalonnás sárgaborsóleves » Tárkonyos sárgaborsóleves » Sárgaborsóleves kolbásszal
» Finom fokhagymakrém leves » Borscs leves » Spanyol nyári leves » Maceszgombóc(levesbetét)
» Tortillás kukoricaleves » Csirkeleves gourmand módra » Narancsos sárgarépaleves » Hideg szederleves
» Erőleves » Sárgarépás muffin » Pacal gulyás » Ököruszájleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.