Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg sárgaborsó,
1,5 evőkanál olaj,
2 dkg liszt,
hagyma,
só,
paprika,
virsli.

Elkészítés:
A sárgaborsót 1,5 liter sós vízben puhára főzöm.
A hagymából késhegynyi paprikával rántást készítek, berántom vele a levest, majd összeturmixolom.
Zsírban kisütött virsli karikákkal tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgaborsóleves kolbásszal » Szalonnás sárgaborsóleves » Tárkonyos sárgaborsóleves » Gombás sárgaborsóleves
» Zsályás paradicsomleves » 2Sajtos hagymaleves » Laktató leves » Bajor perecleves
» Sajtos serpenyő » Diétás almaleves » Pirított tarhonya leves » Petrezselyemleves
» Kapros uborkaleves » Mentás hagymaleves » Savanyú aprólékleves » Diós tejleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.