Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg sárgaborsó,
1,5 evőkanál olaj,
2 dkg liszt,
hagyma,
só,
paprika,
virsli.

Elkészítés:
A sárgaborsót 1,5 liter sós vízben puhára főzöm.
A hagymából késhegynyi paprikával rántást készítek, berántom vele a levest, majd összeturmixolom.
Zsírban kisütött virsli karikákkal tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos sárgaborsóleves » Szalonnás sárgaborsóleves » Sárgaborsóleves kolbásszal » Gombás sárgaborsóleves
» Öregember táltos levese » Hűsítő citromleves » Vaníliakrémes almatorta » Zöldséges halleves
» Pászkagombóc » Sörleves habgaluskával » Nyírségi gombócleves 2. » Házi szaloncukor II.
» Csicsókaleves kolbásszal » Amerikai sütőtökleves » Kaporleves » Erdélyi raguleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.