Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mogyoróhab rumos piskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
• 25 dkg mogyorókrém
• 30 dl habtejszín
• 3 evőkanál cukor
• 3 evőkanál rum
• 8 db babapiskóta
• néhány szem eper vagy málna a díszítéshez

Elkészítés:
A mogyorókrémet egy edényben vízgőz fölött meglangyosítom. A tejszínt a cukorral habbá verem, és lassan, kanalanként a langyos krémbe vegyítem. A babapiskótát rumba mártogatom, majd négy desszertes kehely alját kibélelem vele. Erre halmozom a mogyoróhabot, és legalább egy órára hűtőbe teszem. Tálalás előtt a maradék tejszínhabbal és a friss gyümölccsel díszítem.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos szilva » Rumos banánfánk » Habos-rumos szelet » Rumos szelet
» Rumos, diós, kávés szelet » Rumos félhold süti » Rumos kruszta » Eperkrém babapiskótával
» Rumos szilva nyersen » Rumos kekszgolyók » Mézes-rumos-kakaós kocka » Rumos-mazsolás diótorta
» Rumos mokka » Rumosdiós fagyi » Rumos mogyorófagyi » Kata (vagy rumos) szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.