Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mogyoróhab rumos piskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
• 25 dkg mogyorókrém
• 30 dl habtejszín
• 3 evőkanál cukor
• 3 evőkanál rum
• 8 db babapiskóta
• néhány szem eper vagy málna a díszítéshez

Elkészítés:
A mogyorókrémet egy edényben vízgőz fölött meglangyosítom. A tejszínt a cukorral habbá verem, és lassan, kanalanként a langyos krémbe vegyítem. A babapiskótát rumba mártogatom, majd négy desszertes kehely alját kibélelem vele. Erre halmozom a mogyoróhabot, és legalább egy órára hűtőbe teszem. Tálalás előtt a maradék tejszínhabbal és a friss gyümölccsel díszítem.


A receptet beküldte: Manon


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos-burgonyás palacsinta » Rumos krokant fagylalt » Rumos keksz golyók » Andi rumos-diós golyója
» Kókuszos-rumos süti » Rumos fagylaltkehely » Rumos sport szelet » Rumos csokoládészelet
» Rumos flip » Rumos koktél » Rumos félhold süti » Rumos, diós, kávés szelet
» Rumos - csokis golyók » Rumos szilva » Diós-rumos fincsi kocka » Rumos csokoládékrém.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.