Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrém babapiskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
0.5 kg eper
2.5 dl tejszín
20 dkg cukor
8 babapiskóta
2 dkg zselatin
1 dl víz

Elkészítés:
5 dkg cukrot 1 dl vízzel felforralunk, majd hozzáadjuk a zselatint (ezt előzőleg kis langyos vízben elkeverjük). Az epret előkészítjük, lecsumázzuk, megmossuk.
Vegyünk ki néhány szép szemet a díszítéshez. A többit átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zselatinos szirupot. A tejszínt a 15 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük az epres sziruppal. Tálakba babapiskótát teszünk, és ráöntjük a krémet, majd eperrel díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes eperkrémleves » Krémsajtos eperkrém » Narancskrém babapiskótával » Földieperkrém leves
» Eperkrémleves » Tejszínes eperkrém-leves » Eperkrém rétestésztában » Hideg eperkrémleves
» Mézes eperkrém leves » Csokis eperkrémtorta » Eperkrém leves » Ananászkrém babapiskótával
» Eperkrémleves mentával » Eperkrémes piskótarolád » Finom citromos csoda » Fahéjas-almás granola


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.