Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrém babapiskótával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
0.5 kg eper
2.5 dl tejszín
20 dkg cukor
8 babapiskóta
2 dkg zselatin
1 dl víz

Elkészítés:
5 dkg cukrot 1 dl vízzel felforralunk, majd hozzáadjuk a zselatint (ezt előzőleg kis langyos vízben elkeverjük). Az epret előkészítjük, lecsumázzuk, megmossuk.
Vegyünk ki néhány szép szemet a díszítéshez. A többit átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zselatinos szirupot. A tejszínt a 15 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük az epres sziruppal. Tálakba babapiskótát teszünk, és ráöntjük a krémet, majd eperrel díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis eperkrémtorta » Tejszínes eperkrémleves » Tejszínes eperkrém-leves » Hideg eperkrémleves
» Krémsajtos eperkrém » Eperkrém leves » Eperkrémleves mentával » Narancskrém babapiskótával
» Eperkrémes piskótarolád » Földieperkrém leves » Mézes eperkrém leves » Eperkrém rétestésztában
» Ananászkrém babapiskótával » Eperkrémleves » Kókuszos Tiramisu másolt » Hideg krémesem


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.