Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Narancshéj cukorral karamellizálva recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
4 db narancs, 20 dkg cukor

Elkészítés:
A vastag húsú narancs héját felcsíkozzuk és 3-5 napig vízben áztatjuk. Naponta legalább kétszer kicseréljük rajta a vizet. Aztán feltesszük egy edényben annyi vízzel, hogy ellepje és beleöntjük a cukrot. Közepes tűzön addig főzzük míg a víz elfő és kissé a cukor karamellizálódik a narancshéjon.

Tanácsok:
Nagyon finom, igazi vendégváró csemege.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brownie mályvacukorral » Kandírozott narancshéj » Cukrozott narancshéj » Pékkifli
» Cracker Maris módra » Sonkás-sajtos guba » Töltött csiga másként » Sonkás batyú
» Sörkifli Emyke módra » Tökmagos pogácsa 2 » Túrós pogi » Töltött olasz tésztahajók
» Aszalt gyümölcsös keksz » Sörszivacs » Legényfogó sajtos perec » Sajtos tallérok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.