Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos jégpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1/2 l fekete tea,
1/2 l pezsgő,
100 g kristálycukor,
3 tojásfehérje,
3 narancs leve és héja,
3 citrom leve,
100 g finomított kristálycukor,
100 g fehér csokoládé,
menta.

Elkészítés:
A teát a narancshéjjal megfőzzük, lehűtjük, majd leszűrjük. Hozzákeverjük a narancs és a citrom levét, és a finomított kristály cukrot. Felöntjük pezsgővel,majd az italt hűtőben félig megfagyasztjuk.
A tojásfehérjét és a cukrot keményre verjük, a jégkásához keverjük.
A poharak falát belülről olvasztott csokoládéval "kibéleljük", a jégpuncsot beleöntjük.
Fehér csokoládéval, mentával és naranccsal díszíthetjük.


A receptet beküldte: kontitibi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos csirke » Narancsos karikák » Narancsos-túrós alagút » Finom narancsos kuglóf
» Narancsos túró desszert » Narancsos grízpuding » Narancsos barack bólé » Narancsos holdak
» Narancsos jégkása » Narancsos karottakrémleves » Narancsos Tonhalas Salata » Narancsos linzer
» Narancsos szelet. » Narancsos rizs » Narancsos sárgarépaleves » Csokis--narancsos muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.