Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemáj(szív nélkül)
1 közepes narancs
5 dkg vaj
1-1 mk. majoranna és borsmenta
só,törött bors

Elkészítés:
A csirkemájat csíkokra vágom, és a megmelegített vajon hirtelen átsütöm. Rácsavarom közben a narancs levét, és a héjából is egy keveset reszelve. Megszórom a fűszerekkel, és jól átforralom.Sózni csak a tányéron szoktam.

Tanácsok:
Burgonyakrokett illik hozzá.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-narancsos csirkecomb » Római csirkemáj » Narancsos túróhab » Narancsos limonádé
» Narancsos sajtkoktél » Narancsos holdacska » Serpenyős csirkemáj » Csirkemájas tarja.
» Narancsos kocka » Csirkemáj máshogy » Narancsos sertésszűz » Mákos-narancsos zserbó
» Narancsos marhafelsál » Csirkemájas metélt » Csirkemájas Palacsinta » Narancsos teapuncs


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.