Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemáj(szív nélkül)
1 közepes narancs
5 dkg vaj
1-1 mk. majoranna és borsmenta
só,törött bors

Elkészítés:
A csirkemájat csíkokra vágom, és a megmelegített vajon hirtelen átsütöm. Rácsavarom közben a narancs levét, és a héjából is egy keveset reszelve. Megszórom a fűszerekkel, és jól átforralom.Sózni csak a tányéron szoktam.

Tanácsok:
Burgonyakrokett illik hozzá.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj sütőben » Gombás csirkemájragu » Narancsos sárgadinnyeleves » Narancsos túrókrém
» Narancsos répalekvár » Narancsos pezsgőkoktél » Narancsos gesztenyetekercs » Narancsos csokis mousse
» Narancsos mascarponetorta » Tárkonyos-narancsos malac » Narancsos rizs » Rátott csirkemáj
» Csirkemáj joghurtmártásban » Római csirkemáj » Csirkemáj pástétom » Narancsos-mandulás kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.