Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemáj(szív nélkül)
1 közepes narancs
5 dkg vaj
1-1 mk. majoranna és borsmenta
só,törött bors

Elkészítés:
A csirkemájat csíkokra vágom, és a megmelegített vajon hirtelen átsütöm. Rácsavarom közben a narancs levét, és a héjából is egy keveset reszelve. Megszórom a fűszerekkel, és jól átforralom.Sózni csak a tányéron szoktam.

Tanácsok:
Burgonyakrokett illik hozzá.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos püspökkenyér » Narancsos álom » Narancsos túrókrém » Csirkemájas pástétom
» Narancsos bodzaszörp » Narancsos-mákos muffin » Babos tejszines csirkemáj » Mézes-narancsos diókenyér
» Kati csirkemája » Tepsis, lecsós csirkemáj » Csirkemáj pástétom » Narancsos túró desszert
» Sült csirkemáj » Almás csirkemáj » Édes-savanyú csirkemáj » Tepsis csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.