Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos rozmaringos kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kacsacomb

tbors
rozmaring
narancs

Elkészítés:
A kacsa bőrét 4-5 csíkban bevágjuk.
Sózzuk, enyhén borsozzuk, megszórjuk rozmaringgal.
Bőrével lefelé tepsibe rakjuk, sütőben kb 30 perc alatt (combok méretétől függ) megsütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is pirosra sütjük. Ahogy pirul, rátesszük a narancskarikákat, és azzal együtt sütjük készre.
Nem kell agyonfűszerezni!


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis--narancsos muffin » Narancsos szívek » Rozmaringos sütőtöksaláta » Narancsos csirkecombok
» Narancsos mascarponetorta » Narancsos-rumos palacsinta » Narancsos szelet. » Rozmaringos birsalmapuncs
» Narancsos lazac » Narancsos sárgadinnyeleves » Narancsos müzli » Narancsos update kalács
» Rozmaringos csirkecomb » Gyümölcsös kacsacomb » Kacsacomb franciásan » Narancsos túrószelet 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.