Tutireceptek.hu fejléc

Kacsacomb franciásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kicsi pecsenyekacsa-comb
50-50 dkg leveszöldség és vöröshagyma
1 dl száraz vörös bor
1 nagyobb babérlevél
só, törött bors

Elkészítés:
A zöldségeket egyforma darabokra vágom, a hagymát negyedelem. A combokat sóval, borssal bedörzsölöm és megtűzdelem a darabokra tört babérlevéllel.
A húsokat sütőedénybe teszem, aláöntöm a bort, befedem és előmelegített forró sütőbe tolom, ahol másfél óráig párolom.
Ezután a fedőt leveszem, lekanalazom a hús levét. Körberakom a zöldségekkel és a hagymával, amiket meglocsolok a húslével és fedő nélkül 20 percig fedő nélkül pirítom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom sült kacsacomb » Gyümölcsös kacsacomb » Aszalt szilvás kacsacomb » Pekingi kacsacomb
» Ropogós kacsacombok » Sült kacsacomb » Töltött kacsacomb » Spenót franciásan
» Kacsacomb extra » Olivabogyós pulykavalami » Kínai borsos csirke » Paradicsomos tarja
» Zelleres párolt pulykamell » Pirított csirke gombával » Húsos rakott karfiol » Görög csibe


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.