Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kacsacomb franciásan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kicsi pecsenyekacsa-comb
50-50 dkg leveszöldség és vöröshagyma
1 dl száraz vörös bor
1 nagyobb babérlevél
só, törött bors

Elkészítés:
A zöldségeket egyforma darabokra vágom, a hagymát negyedelem. A combokat sóval, borssal bedörzsölöm és megtűzdelem a darabokra tört babérlevéllel.
A húsokat sütőedénybe teszem, aláöntöm a bort, befedem és előmelegített forró sütőbe tolom, ahol másfél óráig párolom.
Ezután a fedőt leveszem, lekanalazom a hús levét. Körberakom a zöldségekkel és a hagymával, amiket meglocsolok a húslével és fedő nélkül 20 percig fedő nélkül pirítom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pekingi kacsacomb » Gyümölcsös kacsacomb » Ropogós kacsacombok » Aszalt szilvás kacsacomb
» Töltött kacsacomb » Sült kacsacomb » Spenót franciásan » Finom sült kacsacomb
» Kacsacomb extra » Töltött vagdalt » Sült tarja nyárson » Olivabogyós pulykavalami
» Baconos-sajtos csirkemell » Sajttal sült csirkemell » Diós rántott libamáj » Csirkés leveles-táska


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.