Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halkrémmel töltött alma recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
15 dkg burgonya
20 dkg tonhal konzerv
1/2 citrom
3 dkg vaj
4-8 alma, mérettől függően
1 kis fej lilahagyma
tetszőleges saláta a díszítéshez

Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, héjában, sós vízben puhára főzzük.
Kissé hűlni hagyjuk, majd megtisztítjuk, és még melegen áttörjük, majd kihűtjük

Elkészítés: A tonhalat lecsepegtetjük, összepépesítjük a burgonyával, sóval, borssal és a citrom levével ízesítjük. Amikor kellően sima masszát kaptunk, belekeverjük a vajat. Megmossuk az almákat, a tetejüket levágjuk, kikaparjuk a magházat, majd az üregbe beletöltjük a halkrémet. Ha valaki nem szereti a nyers almát, akkor kicsit megfőzheti. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A megtöltött almákat tányérra tesszük, megmosott salátalevelekkel és a lilahagymával díszítve kínáljuk.

Tanácsok:
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva

Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 265 kcal

A receptet beküldte: bibed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött parika 90 naposra » Tojással töltött káposzta » Májjal töltött burgonya » Töltött fasírt sonkával
» Töltött tojás Emyke módra » Töltött tök tökölőknek » Töltött pulyka nyakbőr » Töltött pulyka Éva módra
» Töltött-sült burgonya » Nyírségi töltött karaj » Ricottával töltött cukkini » Ormánsági töltött káposzta
» Andi töltött ostyája » Erdélyi töltött káposzta » Krémsajttal töltött gomba » Sonkával töltött kenyérke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.