Tutireceptek.hu fejléc

Zöldfűszeres tonhalkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
egy olívaolajas tonhalkonzerv (80 gramm)
egy csokor zöldfűszer: petrezselyemzöld, kapor, snidling
egy evőkanál görög joghurt
csipetnyi só

Elkészítés:
Egy tálba borítjuk a tonhalkonzervet. Villával összetörjük.

Felaprítjuk a zöldfűszereket és beletesszük.

Adunk hozzá egy evőkanál joghurtot és egy csipet sót. Jól összekeverjuk.

Pirítósra kenve tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldfűszeres hal » Zöldfűszeres sonkás tészta » Zöldfűszeres mártogatós » Tonhalkrémes szendvics
» Zöldfűszeres tengeri hal » Zöldfűszeres palacsinta » Nyári tonhalkrém » Zöldfűszeres keksz
» Zöldfűszeres Grissini » Tonhalkrém » Zöldfűszeres sült » Újhagymás tonhalkrém
» Zöldfűszeres tésztasaláta » Tavaszi zöldfűszeres leves » Túrós tonhalkrém » Zöldfűszeres light saláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.