Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Fél kg vargánya,
1 l marhahúsleves
1 csomó finomra vágott petrezselyemzöld
6 mentalevél
4 szelet fehérkenyér
olivaolaj

bors.

Elkészítés:
A gombát apróra vágom és a mentával kevés olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagymát és további 15 percig párolom. A kenyeret megpirítom és bedörzsölöm a másik fokhagymagerezddel. Végül a kenyeret egy tálba teszem és rámerem a levest. Azonnal tálalom.


A receptet beküldte: Emoke77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott zöldség olasz módra » Gombaleves májgaluskával » Olasz fasírt » Rizses gombaleves
» Olasz mustármártás » Olasz egytálétel » Gnocci olaszos mártásban » Gombaleves magyarosan
» Tojáslepény olaszosan » Olaszos rakott burgonya » Gombaleves Juca módra » Zuppa gallurese
» Sertés tarja olaszosan » Töltött olasz tésztahajók » Gombaleves rizzsel » Tejfölös-kapros gombaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.