Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Fél kg vargánya,
1 l marhahúsleves
1 csomó finomra vágott petrezselyemzöld
6 mentalevél
4 szelet fehérkenyér
olivaolaj

bors.

Elkészítés:
A gombát apróra vágom és a mentával kevés olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagymát és további 15 percig párolom. A kenyeret megpirítom és bedörzsölöm a másik fokhagymagerezddel. Végül a kenyeret egy tálba teszem és rámerem a levest. Azonnal tálalom.


A receptet beküldte: Emoke77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz sült cékla » Gombaleves májgaluskával » Olasz pirítós » Olaszos mártogató
» Háromhagymás gombaleves » Sűrű tejfölös gombaleves » Olasz mustármártás » Olasz fasírt
» Olasz csicseriborsó leves » Olasz pizzatészta » Eredeti olasz Tiramisu » Olasz gesztenyekrém-leves
» Olasz krémes » Tejfölös gombaleves » Olasz töltött paradicsom » Gombaleves magyarosan


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.