Tutireceptek.hu fejléc

Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Fél kg vargánya,
1 l marhahúsleves
1 csomó finomra vágott petrezselyemzöld
6 mentalevél
4 szelet fehérkenyér
olivaolaj

bors.

Elkészítés:
A gombát apróra vágom és a mentával kevés olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagymát és további 15 percig párolom. A kenyeret megpirítom és bedörzsölöm a másik fokhagymagerezddel. Végül a kenyeret egy tálba teszem és rámerem a levest. Azonnal tálalom.


A receptet beküldte: Emoke77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz kávéfagyi » Olaszos göngyölt fasírt » Olasz sertéskaraj » Gombaleves Juca módra
» Göngyölt hús olaszosan » Tarhonya olaszosan » Olasz rakott csirke » Olasz metélt
» Olaszos Paradicsomleves » Göcseji gombaleves » Olasz sült cékla » Olasz tonhalas tészta
» Olasz tésztasali » Olaszos mártogató » Olasz cukkini leves » Háromhagymás gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.