Tutireceptek.hu fejléc

Olasz sült cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
80 dkg cékla
3-4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál tengeri só
kevés frissen őrölt bors
3-4 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A céklát héjastul sütőben közepes tűzön, kevés víz aláöntésével megsütöm. Miután kihűlt, megtisztítom, felkockázom, összekeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és az olajjal.
Legalább 20 percig hagyom összeérni.

Tanácsok:
Tálalásnál adhatunk hozzá majonézt.
Főételnek és köretnek is kitűnő.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás-diós saláta » Fiti féle majonézes cékla » Sütőtökös cékla köret » Cékla krémleves
» Céklás rizottó » Céklás halsaláta » Olaszos étel » Céklás vagdalt
» Csirkemájjal töltött cékla » Céklasaláta » Olasz pizzatészta » Céklasaláta mindenkor
» Olaszos pirítós » Diós-almás céklasaláta » Céklafőzelék csirkemellel » Céklás-csokis piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.