Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz sült cékla recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
80 dkg cékla
3-4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál tengeri só
kevés frissen őrölt bors
3-4 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A céklát héjastul sütőben közepes tűzön, kevés víz aláöntésével megsütöm. Miután kihűlt, megtisztítom, felkockázom, összekeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és az olajjal.
Legalább 20 percig hagyom összeérni.

Tanácsok:
Tálalásnál adhatunk hozzá majonézt.
Főételnek és köretnek is kitűnő.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz rakott csirke » Arancini (olasz rizsgolyó) » Olasz rántotta » Céklafőzelék csirkemellel
» Olasz gesztenyekrém-leves » Céklasaláta tormával » Tejfölös céklaleves » Almás céklasaláta másként.
» Céklás-csokis piskóta » Céklás rizottó » Olasz cukkini leves » Céklás zöldséges rizsköret
» Céklás káposztasaláta » Céklás joghurtturmix » Olaszos tészta » Olasz tésztasali


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.