Tutireceptek.hu fejléc

Olasz krémsajtleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 dkg kolozsvári szalonna
3 cikk fokhagyma
3 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt
4 evőkanál paradicsompüré
3 tyúkhúsleveskocka
2 db tömlős Camping ömlesztett sajt
fehér bors, snidling

Elkészítés:
Az olajon az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk és megfuttatjuk rajta a reszelt fokhagymát. Megszórjuk a liszttel és jól elkeverjük.Belekeverjük a paradicsompürét, majd 1,6 -1,8 l vízzel fölengedjük. Ha forr, beledobjuk a húsleveskockákat és jól felfőzzük. Ezután beletesszük a krémsajtot, jól elkeverjük és még 3-4 percig főzzük. Fehér borssal ízesítjük. Tálaláskor snidlinggel megszórjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá gabonagyöngyöt vagy pirított zsemlekockát.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáslepény olaszosan » Olasz tésztasali » Olasz tésztasaláta » Olaszos rakott tészta
» Olasz töltött paradicsom » Olasz metélt » Olaszos csirke » Olasz krémes
» Olasz rántotta » Olasz spagettileves » Olasz paradicsom » Olasz kávéfagyi
» Olasz melegszendvics II. » Olasz pirítós » Olasz sült cékla » Olaszos-almás vadkacsamell


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.