Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz krémsajtleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 dkg kolozsvári szalonna
3 cikk fokhagyma
3 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt
4 evőkanál paradicsompüré
3 tyúkhúsleveskocka
2 db tömlős Camping ömlesztett sajt
fehér bors, snidling

Elkészítés:
Az olajon az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk és megfuttatjuk rajta a reszelt fokhagymát. Megszórjuk a liszttel és jól elkeverjük.Belekeverjük a paradicsompürét, majd 1,6 -1,8 l vízzel fölengedjük. Ha forr, beledobjuk a húsleveskockákat és jól felfőzzük. Ezután beletesszük a krémsajtot, jól elkeverjük és még 3-4 percig főzzük. Fehér borssal ízesítjük. Tálaláskor snidlinggel megszórjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá gabonagyöngyöt vagy pirított zsemlekockát.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz saláta öntet » Olasz cukkíni » Olasz melegszendvics II. » Olasz krémes
» Olaszos rakott burgonya » Olaszos étel » Olasz spagettileves » Olaszos mártogató
» Olasz töltött paradicsom » Olasz mustármártás » Fűszeres olasz pulykatorta » Olasz pizzatészta
» Olasz leves » Olasz rétes » Olasz fasírt » Olasz tonhalas tészta


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.