Tutireceptek.hu fejléc

Olaszos rántott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéscomb
3 tojás
2 dl tej
liszt
zsemlemorzsa

fűszerek (magyaros, vagy fokhagymás, vagy sült húsos)
parmesan sajt reszelve
olaj

Elkészítés:
A húst megtisztítom, 1,5 cm-es szeletekre vágom,a szeletek széleit kissé bevagdosom és húsverővel kiklopfolom, hogy a rostok összetörjenek. A szeleteket megsózom, ízlés szerint megfűszerezem, kicsit állni hagyom. Ezután kipanírozom a szeleteket: lisztbe mártom, meglapogatom, utána a 4 ek tejjel felvert tojásba mártom, és végül a sajttal kevert zsemlemorzsában is meglapogatom.
Forró olajban mindkét oldalán kisütöm, és kész is volna, ha nem sajnálnám kidobni a tojást, lisztet, zsemlemorzsát, sajtot, ami a panírozás után maradt. Ezeket jól összekeverem, tejjel sűrű palacsintatészta-szerűséget keverek belőle, megfűszerezem és kisütöm.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olaszos pirítós » Töltött-rántott paprika » Rántott csirkecombfilé » Olaszos rántotta
» Olaszos göngyölt fasírt » Sajtos rántott kelkáposzta » Hamis rántott hús » Sajtos rántott csirkemáj
» Rántott rudacskák » Rántott paradicsom » Rántott tonhal sajtosan » Kukoricás rántott karaj
» Rukkolás-baconos rántotta » Sajtos rántott brokkoli » Rántott kel » Rántott töltöttkáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.