Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ördög mártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 szál friss kakukkfű,
5 adag barnamártás,
2 dl fehérbor,
1/2 dkg egész bors,
2 db babérlevél,
1/2 dkg cayenne-i bors,
1 csokor petrezselyem zöld,
10 dkg vaj,
1 közepes méretű vöröshagyma,
5 dkg húskivonat,
ízlés szerint só.

Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, 5 dkg vajban megpároljuk.
Felöntjük a fehérborral, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, kakukkfüvet, egész borsot, babérlevelet.
Lassú főzéssel sűrűre beforraljuk, folyamatos keverés mellett!
A barnamártást felforraljuk, hozzászűrjük a fűszerkivonatot.
További sóval ízesítjük, ha szükséges.
Húskivonatot adunk a mártáshoz, ettől fényes lesz.
A végén csipetnyi cayenne-i borssal megbolondítjuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dödöle sóskamártással 2 » Párolt ördöghal » Zsemle mártás » Egresmártás
» Feher martas tesztara » Citrommártás. » Kolbász lengyel mártással » Ecetes uborkamártás
» Zöldmártás » Mentás citrommártás » Mézes csokoládémártás » Kapormártás egyszerűen
» Kaprimártás » Gombamártás tarhonyával » Ropogós karfiol mártással » Csokoládémártás


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.