Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karaj mustármártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj

pác:
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
1 evőkanál olivaolaj

mártás:

fél cs. petrezselyem
2 evőkanál mustár
1 tojássárgája
1.5 dl tejföl
5 dkg vaj

Elkészítés:
A húst szeleteljük kissé kiverjük ,majd a pác keverékbe forgatjuk,néhány órára félre tesszük.
Forró zsiradékban hirtelen kisütjük a szeleteket közben megforgatjuk.Kevés vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk.
A tojássárgát kikeverjük a mustárral és a tejföllel,és a húsokhoz adjuk,hozzáadjuk a vajat és összerotyogtatjuk.Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
Párolt rizst adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt karaj tekercs » Sajtos-tejfölös karaj » Sajtos sertéskaraj Update1 » Májjal töltött karaj
» Gombás karajom » Makói karaj » Citromos karaj szelet » Mustáros karaj
» Lecsóval töltött karaj » Sertéskaraj pármai módra » Sonkás-gombás karaj » Almás karaj
» Rakott karaj katamamamódra » Gombaragus karaj » Sajtos rakott karaj » Rakott sült karaj...


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.