Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán párizsi bundában recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
padlizsán
tojás
tej
liszt

esetleg bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A padlizsánt megmosom,végeit levágom.
Kb. 1 cm vastag szeletekre vágom,minden szeletet enyhén megsózok,és kicsit állni hagyom.

Tojásból,tejből,lisztből sűrű palacsintatésztát készítek,amibe teszek sót és esetleg borsot.

A padlizsánszeleteket lisztben megforgatom,utána a sűrű palacsintatésztába mártom,kicsit lecsepegtetem,forró olajban aranysárgára sütöm.

Rizzsel vagy sültburgonyával és majonézzel tálalom.

Tanácsok:
Tej helyett sörrel is készíthetjük a palacsintatésztát.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsis melegszendvics » Padlizsánpaprikás » Padlizsán keleti módra » Fincsi töltött padlizsán
» Csirkecomb kókuszbundában » Padlizsánkrém piritóssal » Csirkés padlizsánleves » Gombás párizsi
» Banán szexi bundában » Sült alma diós bundában » Máj hagymás bundában » Padlizsános rakott csirke
» Pármai padlizsán » Padlizsánkrém: » Ínyenc padlizsánkrém » Brokkoli boros bundában


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.