Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán párizsi bundában recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
padlizsán
tojás
tej
liszt

esetleg bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A padlizsánt megmosom,végeit levágom.
Kb. 1 cm vastag szeletekre vágom,minden szeletet enyhén megsózok,és kicsit állni hagyom.

Tojásból,tejből,lisztből sűrű palacsintatésztát készítek,amibe teszek sót és esetleg borsot.

A padlizsánszeleteket lisztben megforgatom,utána a sűrű palacsintatésztába mártom,kicsit lecsepegtetem,forró olajban aranysárgára sütöm.

Rizzsel vagy sültburgonyával és majonézzel tálalom.

Tanácsok:
Tej helyett sörrel is készíthetjük a palacsintatésztát.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsófészek padlizsánon » Sült-zöldséges padlizsán » Cukkini tésztabundában » Brokkoli fasírt párizsival
» Padlizsánkrém: » Sült alma diós bundában » Padlizsános spagetti » Hagymás párizsisaláta
» Őszibarack bundában » Rizses padlizsáncsónak » Alma bundában » Virsli bundában
» Párizsi szelet » Húscsíkok magos bundában » Paradicsomos padlizsán » Padlizsános pirítós


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.