Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 1/2 kg apró burgonya,
12 db tojás
1 üveg csemege uborka
50dkg szeletelt párizsi (általában sertés)
1 1/2 doboz nagy majonéz
4-5 evőkanál mustár
2 pohár nagy tejföl
olivaolaj
1 dl félédes fehér bor

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, a tojásokat is, közben felszeleteljük vékony apró csíkokra a párizsit, az uborkát, majd a megfőtt és kihűlt kruplit és tojásokat kockára vágjuk lazán, de jól összekeverjük.
A majonézből, mustárból, tejfölből, olivából, és a borból savanykás mártást keverünk és ráöntjük. Jól összekeverjük és nagyon lehűtjük. (általában előzőnap készítem el, hogy az izek jól összeérjenek)

Tanácsok:
Másnaposság ellen nagyon jó!!!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: tlia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás(-diós) zellersaláta » Házias Svéd Gombasaláta » Párizsi fincsi kosár » Sajtkrémes salátatekercs
» Diétás burgonyasaláta » Medvehagymás saláta » Toszkán saláta » Gombás párizsi
» Szeptemberi tésztasaláta » Almás reteksaláta » Almás zellersaláta » Görög uborkasaláta
» Kínai pulykamellsaláta » Parasztos uborkasaláta » Ízletes tésztasaláta » Magyaros tojássaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.