Tutireceptek.hu fejléc

Párolt petrezselymes burgonya recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
vaj
delikát
petrezselyemzöld
burgonya

Elkészítés:
Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat tetszőleges mennyiséget és rádobjuk a felkockázott burgonyát(lehet régi-új).Megszórjuk delikáttal és fedő alatt pár perc alatt kész.Ha jó az edényünk(öntött vas)még kevergetni se kell.Nem adunk vizet hozzá elég ami a burgonyában van.
Ha elzárjuk petrussal összeforgatjuk

Tanácsok:
Így finomabb mintha vízben főznénk és az se elhanyagolható hogy gyorsabban elkészül


A receptet beküldte: eva7171


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt felső combfilé » Zöldséges burgonyarolád » Kefirben párolt ponty » Húsban sült burgonya
» Csirkehúsos burgonyasaláta » Burgonya fánkocska » Különleges rakott burgonya » Rakott tarjás burgonya
» Töltött burgonyák » Burgonyás zöldbab » Bundás burgonya » Petrezselymes karfiolpüré
» Burgonyás bagett (6 db) » Burgonyasaláta gazdagon » Juhtúrós töltött burgonya » Tavaszi burgonyasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.