Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kefirben párolt ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
2 dkg margarin
1 dl fehér bor
2 dl kefir


Elkészítés:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütõben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütõbe.

Tanácsok:
Vegyes zöldségkörettel finom.


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt vadkacsa » Pikáns, párolt pulykaragu » Update 1 Párolt alma » Joghurtos párolt csirke
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Cukkinis lecsós ponty » Párolt csirkemell » Tejfölben párolt tojás
» Párolt mézes almás » Sörben párolt csirkemell » Sörben párolt csülök » Párolt patisszon
» Párolt rizs zöldségekkel » Párolt káposzta Update1 » Dióbundában sült ponty » Tejfölben párolt hagyma


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.