Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kefirben párolt ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
2 dkg margarin
1 dl fehér bor
2 dl kefir


Elkészítés:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütõben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütõbe.

Tanácsok:
Vegyes zöldségkörettel finom.


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamell párolt szilvával » Ponty szalonnásan » Párolt zellerkrém » Pikáns, párolt pulykaragu
» Borban párolt csirke » Dorozsmai molnár ponty » Mustban párolt karaj. » Tejfölös pontyszeletek
» Pároltkáposzta máskép » Párolt vegyes zöldség » Ponty vörösborban » Indiai párolt sertésragu
» Dorozsmai molnárponty » Párolt káposzta gombával » Almás párolt lilakáposzta » Diós rántott ponty


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.