Tutireceptek.hu fejléc

Kefirben párolt ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
2 dkg margarin
1 dl fehér bor
2 dl kefir


Elkészítés:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütõben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütõbe.

Tanácsok:
Vegyes zöldségkörettel finom.


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros pontykocsonya » Cukkinis lecsós ponty » Joghurtos párolt csirke » Pontyhalászlé
» Rozspelyhes párolt paprika » Párolt káposzta » Ponty vörösborban » Párolt-sült oldalas
» Vörösboros pontyfilé » Ponty oroszosan » Töltött pontyfilé » Pontyderék lengyelesen
» Dióbundában sült ponty » Párolt alma (Update1) » Párolt mángold » Update 1 Párolt alma


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.