Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kefirben párolt ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg ponty
2 dkg margarin
1 dl fehér bor
2 dl kefir


Elkészítés:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütõben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütõbe.

Tanácsok:
Vegyes zöldségkörettel finom.


A receptet beküldte: csakizsoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott ponty hawaii módra » Gombás ponty » Joghurtos párolt halfilé » Dorozsmai molnárponty
» Párolt-sült nyúl vadasan » Ponty szolnokiasan » Fokhagymás ponty » Párolt ördöghal
» Sajtos ponty » Szőlős ponty » Gyümölcsös párolt káposzta » Zelleres párolt pulykamell
» Pikáns, párolt pulykaragu » Indiai párolt sertésragu » Párolt-sült oldalas » Párolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.