Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pasta Marinara recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg olajos tonhal (konzerv)
1 fej hagyma
egy evőkanálnyi fekete olajbogyó
egy evőkanálnyi kapribogyó
pizza-szósz

bors
oregánó
főtt tészta (4 személyre)
parmezán
friss bazsalikom

Elkészítés:
A tonhalkonzerv olaján megfuttatunk egy fej apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat és összepirítjuk. Rádobjuk az összeaprított fekete olajbogyót és kapribogyót, leöntjük pizza-szósszal, kicsit beforraljuk, s esetleg utóízesítjük sóval, borssal, oregánóval. A főtt tésztát lecsurgatjuk, összeforgatjuk a mártással és reszelt vagy gyalult parmezán sajttal, valamint friss bazsalikommal tálaljuk.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pasta carbonara 2 » Pasta Sutta » Pasta sutte » Pasta Carbonara
» Igazi pasta carbonara » Zöldborsos makaróni » Eredeti milánói makaróni » Penne carbonara
» Sült tészta gazdagon » Parmezános-diós spagetti » Spagetti gorgonzólával » Tepertõs csusza
» Joghurtos makaróni » Sonkás-túrós béles » Rokforttorta » Sült-fõtt spagetti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.