Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Igazi pasta carbonara recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
50 dkg spagetti
20-25 dkg húsos szalonna
1 tojás
5 dl tejszín
5-10 dkg parmezán

fehér bors
őrölt szerecsendió

Elkészítés:
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, ropogósra sütjük. Egy tálban villával felverjük a tojást. A szalonnához hozzáöntjük a tejszínt és a parmezánt. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük, majd hozzáadjuk a felvert tojást. Kis lángon néhány percig hőkezeljük, míg a mártás kicsit besűrűsödik. A tésztát sós vízben al dentére főzzük, tálaláskor még megszórhatjuk reszelt parmezánnal.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Carbonara burgonya » Hamburger, az igazi » Igazi piaci lángos » Spaghetti Carbonara
» Igazi kakaós csiga » Csirke carbonara » Kedvenc Pizza Carbonara » Penne carbonara
» Igazi limoncello » Carbonara tészta » Cukkinis carbonara » Pasta Marinara
» Padlizsán sajttal az igazi » Pasta Sutta » Igazi farsangi fánk » Spagetti carbonara


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.