Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns gyömbéres csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1/2 citrom
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejszín
3 dkg vaj

2 csipet őrölt gyömbér
1 csipet majoránna

Elkészítés:
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat besózzuk, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.
Előhevített sütőben ropogósra süttyük. Közben a finomra vágott vöröshagymát kevés vajon megdínszteljük, ízesíttyük a mustárral, szűrt citromlével, áttört fokhagymával.
Tálalásnál a csirkecombot bevonjuk a mártással. Párolt zöldséggel és rizzsel körítjük.

Tanácsok:
A csirkecombokra öntsünk 2 dl vizet fedjük be alufóliával és kb fél óráig azalatt pároljuk. Utána vegyük le a fóliát és süssük pirosra. SOKKAL PUHÁBB LESSZ ÍGY A COMB
1 adag kalóriatartalma:300 kcal

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 300 kcal

A receptet beküldte: erika1012


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csirkecomb sajtal » Borsos csirke sütőben » Könnyű csirkemellcsíkok » Csirkemelles tészta wokban
» Almás csirkevagdalt » Csirkecomb gazdagon töltve » Vegyespikáns lekvár » Legfinomabb csirkemell
» Sajttal sült csirkemell » Ne hagyd abba csirke » Sajtos csirkemáj-rizottó » Bacon alatt sült csirkemáj
» Sajtos mandulás csirke » Indiai csirke » Sajtkrémes csirkemell » Csirkés, zöldséges saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.