Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás borsós csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
20 dkg tarhonya
10 dkg konzerv zöldborsó lé nélkül
5 dkg reszelt sajt
1 vöröshagyma
1 paradicsom
1 zöldpaprika
0,5 dl olaj

bors

Elkészítés:
A hagymát megfuttatjuk a forró olajon, a tűzről levéve rászórjuk a pirospaprikát, majd rátesszük a megmosott, leszárított 2-4 felé vágott májat. Kevés vizet adunk hozzá, majd amikor félig megpuhult beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a paprikát. A tarhonyát megpirítjuk, majd felengedjük 2.5szörös vízzel, és néha megkeverve készre főzzük. Utána a kész májpörköltet sózzuk borsozzuk, majd összeforgatjuk a tarhonyával és a borsóval. Ráhintjük a sajtot, és közepes fokozaton 10 percig pirítjuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás csirkemáj » Tarhonyás szív » Zöldborsós sertéstokány » Zsírban sült csirkemáj
» Csirkemájas finomság » Borsos szelet » Zöldborsós gombaleves » Baconos zöldborsós tészta
» Isteni tarhonyás » Csirkemájjal töltött cékla » Zöldborsós-sonkás muffin » Édes-savanyú csirkemáj
» Csirkemáj máshogy » Csirkemájas Palacsinta » Zöldborsós pulykamell ragu » Tepsis csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.