Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Piroska recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
3-4 fott burgonya
2 tojassargaja
1 kk so
5 dkg vaj v. margarin
30 dkg liszt
1-2 dl tej
1/2 csomag eleszto
TOLTELEK:2 dl tejfol
kb 20 dkg aprora vagdalt szalami
vagdalt zoldsegzoldje

Elkészítés:
a fott burgonyat osszetorjuk,a felfuttatott elesztovel meggyurjuk a tesztat,kelesztjuk majd kinyujtjuk kb 1/2 cm vastagra es cigisdoboznagysagu negyzeteket vagunk,amit a toltelekkel toltunk es henger alakba formazunk. Bo,forro olajban sutjuk.A burgonyatol szep piroskas szine lesz innen a neve

Tanácsok:
ha tehetjuk ne lisztezett deszkan nyujtsuk,mert a liszt megeg az olajban es fustol sutes kozben,ehelyett szilikonos nyujtolapot vagy olajozott munkalapot hasznaljunk


A receptet beküldte: iggi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piroska Koktél » Piroska palacsinta » Gombás töltött kifli » Hidegen kelesztett lángos
» Kakaós csiga » Dolgozó nő kenyere II. » Lepénykenyér » Egyszerű házi fehérkenyér
» Túrós táska (Batyu) » Amerikai bagel » Fehér kenyér » Pita másképpen
» Kakaós csiga 3. » Teflonkenyér » Medvehagymás-sajtos kalács » Isteni pizzás rúd


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.