Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Piroska recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
3-4 fott burgonya
2 tojassargaja
1 kk so
5 dkg vaj v. margarin
30 dkg liszt
1-2 dl tej
1/2 csomag eleszto
TOLTELEK:2 dl tejfol
kb 20 dkg aprora vagdalt szalami
vagdalt zoldsegzoldje

Elkészítés:
a fott burgonyat osszetorjuk,a felfuttatott elesztovel meggyurjuk a tesztat,kelesztjuk majd kinyujtjuk kb 1/2 cm vastagra es cigisdoboznagysagu negyzeteket vagunk,amit a toltelekkel toltunk es henger alakba formazunk. Bo,forro olajban sutjuk.A burgonyatol szep piroskas szine lesz innen a neve

Tanácsok:
ha tehetjuk ne lisztezett deszkan nyujtsuk,mert a liszt megeg az olajban es fustol sutes kozben,ehelyett szilikonos nyujtolapot vagy olajozott munkalapot hasznaljunk


A receptet beküldte: iggi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piroska palacsinta » Piroska Koktél » Rántott töltött kifli » Lenmagos, gépi kenyerem
» Kelesztés nélküli kalács » Durumkenyér » Kókuszos kakaós csiga » Tepsis lángos 2
» Joghurtos császármorzsa » Krumplispogácsa » Kenyér sütőtálban » Kenyér - nem kovászos
» Lepénykenyér » Kürtős kalács házilag » Házi kifli. » Lisztmentes kenyér


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.