Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott kekszes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 kg háztartási keksz (szögletes)
3 db nagy tejföl
3 cs vaniliacukor
3 cs háztartási zselatin
2 evőkanál baracklekvár
1 db barackbefőtt
8 evőkanál porcukor

Elkészítés:
Másfél csomag zselatint feloldjuk egy pici vízben.Ahogy a csomagoláson írja.
Tejfölt,vaniliacukrot,a feloldott zselatint,lekvárt,az apróra vágott barackot a porcukorral összekeverjük.Egy szögletes tepsit fóliával kibélelünk,az aljára sorba rakjuk a kekszet,bekenjük a masszával,újra keksz,és addig folytatjuk, amig tart a hozzávaló.
A tetjére a megmaradt barack levével és a zselatinnal kocsonyát készítünk,és az egészet ráöntjük.

Tanácsok:
Legalább egy napot pihennie kell.
A barack mellé lehet más gyümölcsöket is darabolni, minél több fajta van a masszában annál finomabb.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: tnde


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés rakott tészta » Vega rakott spagetti » Rakott rétes » Túróval rakott puliszka
» Rakott zöldbab 1. » Rakott spenót » Sajtos rakott krumpli » Túróval rakott krumpli
» Nyárias rakott kel » Kókuszos rakott keksz » Zöldséges, rakott hús » Tökös rakott tészta
» Gombás rakott csibehús » Galyasági rakottas » Rakott zeller » Falusi rakott káposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.