Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg csirkemáj
500 g tészta
3 fej hagyma

bors
paprika
gulyáskrém
majoranna
2 dl tejföl
3 dl tej
1 csomag sajtszósz

Elkészítés:
A hagymát apró kockára vágjuk, megpíritjuk, majd belerakjuk a szintén apróra vágott májat. Tovább pirítjuk a hagymával együtt, fűszerezzük (paprika, bors, majoránna, gulyáskrém - só majd a legvégén). Amikor már megfőtt a máj, belekeverünk egy pohár tejfölt. Már csak annyi ideig főzzük, hogy rottyanjon egyet. Időközben kifőzünk egy csomag spagetti tésztát és ezt az elkészült májhoz adjuk, jól elkeverjük, és az egészet egy kivajazott jénai tálba rakjuk, majd a tetejét leöntjük egy csomag - 3 dl tejben elkevert - sajtszósszal (bár ennek elhagyásával is remek az étel, de így jó zaftos lesz). Aztán az egészet sütőben 30 percig sütjük.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög rakott burgonya » Csirkemájas rizotto » Rakott mézes » Jászsági csirkemáj
» Rakott sonkás tészta » Rakott Brassói » Rakottas zöldbab » Szilvás rakott palacsinta
» Csirkemáj almával » Rakott zöldségtál » Rakott tészta2 » Rakott diós metélt
» Anna rakott tésztája. » Falusi rakott káposzta » Pulykarakottas » Muci rakott mákos tésztája


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.