Tutireceptek.hu fejléc

Rántott padlizsán / magam módján/☺ recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 padlizsán
2 ek kokuszliszt
1 ek lenmagliszt
2 ek szezámmagliszt
2 ek szezámmagpehely
zsír
tojas


Elkészítés:
A padlizsánt felszeletelem, sózom és hagyom állni félórát. A liszteket osszekeverem 2-1-2 arányban, kettéosztom és az egyik felébe keverek szezámmagpelyhet ez helyettesíti a zsemlemorzsát.Beforgatom a padlizsán szeleteket eloszor a lisztbe, majd tojásba és a szezámmagpelyhez keverékbe, bo forró zsírban kisutom.A felesleges zsírt szalvétával leitatom.

Tanácsok:
A liszt mennyisége csak irányadó.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: githaj


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szudáni padlizsánkrém » Ropogós padlizsánsaláta » Rántott brokkoli variációk » Rántott zsemlék
» Rántott gríz 2. » Ájult imám padlizsánja » Rántott krumpli » Rántott zabpehely
» Juhtúrós padlizsánkrém » Juhtúrós padlizsántekercs » Rántott Sárgarépa » Rántott cukkini paleósan
» Pármai padlizsán » Rántott karaj tepsiben » Meleg Padlizsánkrém » Betyáros rántott szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.