Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós padlizsánkrém recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 15 dkg juhtúró
- őrölt bors
- só
- 3 paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 padlizsán
- étolaj
- 1 vöröshagyma

Elkészítés:
A hagymát felkockázzuk, azután egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, kockákra vágott
padlizsánt meg a zúzott fokhagymát, majd sóval és őrölt borssal ízesítve fedő alatt megpároljuk. Beletesszük a
lehéjazott, feldarabolt paradicsomot, és addig pároljuk-pirítjuk, amíg elpárolog a leve. Amikor a zöldség langyosra
hűlt, hozzáadjuk az elmorzsolt juhtúrót, s az egészet alaposan összekeverjük. Felhasználásig a hűtőbe tesszük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós töltött tojás » Juhtúrós sós sütemény » Eredeti padlizsánkrém » Sonkás juhtúrós karfiol
» Juhtúrós palacsinta » Padlizsánkrémleves májjal » Juhtúrós-borsós hús » Juhtúrós paradicsomsaláta
» Majonézes padlizsánkrém » Juhtúrós-sajtos muffin » Juhtúrós galuska » Kapros, juhtúrós galuska
» Padlizsánkrém leves » Kapros-juhtúrós csirke » Kapros- juhtúrós nokedli » Juhtúrós-tejfölös burgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.