Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5-6 db rebarbara
4 dkg cukor
2 tojás sárgája
fahéj
szegfűszeg
vanília
1 kanál liszt

Elkészítés:
A rebarbara vastag húsos szárát használjuk.Megtisztítjuk és 2cm-es darabokra vágjuk.1 liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük.A tojások sárgáját a liszttel és 2 dl vízzel simára keverjük,és lassan a forró leveshez adjuk amit állandóan keverünk.Az egészet átpaszírozzuk és mégegyszer felforraljuk.
Kihűtjük,és hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrógombóc leves. » Csirkejava leves » Frissítő gyümölcsleves » Palócleves 1
» Hagymaleves (diétásan) » Hideg kaporleves » Málnaleves fagyival » Tejszínes karfiolleves
» Mézes fehérrépaleves » Füstölt sajtos leves » Sajtosrudacska » Zöldsaláta kacsamellfilével
» Gyros pita tk. liszből » Borsodi levesbetét » Savanyú zöldbableves » Zellerkrém leves fincsi


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.