Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5-6 db rebarbara
4 dkg cukor
2 tojás sárgája
fahéj
szegfűszeg
vanília
1 kanál liszt

Elkészítés:
A rebarbara vastag húsos szárát használjuk.Megtisztítjuk és 2cm-es darabokra vágjuk.1 liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük.A tojások sárgáját a liszttel és 2 dl vízzel simára keverjük,és lassan a forró leveshez adjuk amit állandóan keverünk.Az egészet átpaszírozzuk és mégegyszer felforraljuk.
Kihűtjük,és hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű paradicsomleves » Gombaleves Tamás módra » Kapros uborkaleves » Csülkös káposztaleves
» Hamis szárnyasaprólék leves » Bolgár uborkaleves » Erdei gyümölcsleves » Mesusz-féle hagymakrémleves
» Rizstésztás marhahúsleves » Gyömbéres vegyes saláta » Joghurtos mézes almakrémleves » Alföldi zöldségleves
» Sárgadinnye krémleves I. » Sajtgolyó egyszerűen » Tejszínes hagymaleves » Aszalt szilva leves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.