Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5-6 db rebarbara
4 dkg cukor
2 tojás sárgája
fahéj
szegfűszeg
vanília
1 kanál liszt

Elkészítés:
A rebarbara vastag húsos szárát használjuk.Megtisztítjuk és 2cm-es darabokra vágjuk.1 liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük.A tojások sárgáját a liszttel és 2 dl vízzel simára keverjük,és lassan a forró leveshez adjuk amit állandóan keverünk.Az egészet átpaszírozzuk és mégegyszer felforraljuk.
Kihűtjük,és hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkini tócsni » Frissítő gyümölcsleves » Kókusztejes eperleves » Oregánós leves
» Savanyú leves káposztaléből. » Erdélyi salátaleves » Csokis puding keksszel » Krumplileves
» Vaníliakrém-leves ananásszal » Kolbászos leves » Francia hagymaleves 3. » Libaleves maceszgombóccal
» Kukorica leves » Vörösboros szőlőleves » Gyümölcsleves eperpudinggal » Erdélyi korhelyleves gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.