Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
10 dkg mangalica zsírszalonna
10 dkg füstült kolbász
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
Kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát, majd üvegesre pároljuk benne a finomra vágott vöröshagymát. Beletesszük a felkarikázott kolbászt, hogy kicsit kisüljön a zsírja, majd hozzáadjuk a karikára vágott csicsókát.
Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felengedjük 1,5 dl vízzel. Megsózzuk, puhulásig főzzük, majd beletesszük az apróra vágott petrezselymet.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Korhelyleves » Tejszines őszibarackleves » Hagymaleves tejszínnel » Hideg gyümölcsleves
» Póréhagymás krumplileves » Kolbászos fejtettbableves » Virslis lencseleves » Zellerleves barna rizzsel
» Gulyás gombócleves » Fokhagymás sajtleves » Újhagymás spárgaleves » Oregánós leves
» Gyors leves » Fejtettbab leves » Cseresznyekrémleves » Tejfölös zöldbableves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.