Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós petrezselymes fasírt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
80 dkg újburgonya
1 nagy fej hagyma
3 tojás
5-6 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
fél dl tej
zsemlemorzsa
15 dkg csemegekukorica konzerv

bors
fele zsír, fele olaj a sütéshez

Elkészítés:
Az újburgonyát lereszelem darabosra a hagymával együtt, majd egy nagyobb tálban elkeverem a liszttel, a tojásokkal, a kukoricával, a tejjel, a felaprózott petrezselyem zölddel.
Ezután ízlés szerint sózok és borsozok, majd belereszelem a fokhagymát és zsemlemorzsát adok hozzá, hogy egy félkemény hústésztát kapjak, amit majd formálni tudok.
A zsiradékot mérsékelten felhevítem, majd a húspogácsákat lassú tűzön átsütöm. A tűznek lassúnak kell lennie, mert a burgonya nyers, így nehezebben sül át.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vöröslencse fasírt » Ropogós csülök Ancsi módra » Ropogós mézes keksz » Ropogós túrós rudacskák
» Fasírtgolyók » Vöröslencse fasírt (vegan) » Ropogós tallérok » Egybensült gombás fasírt
» Petrezselymes karfiolpüré » Szaftos fasirt » Sárgarépa fasírt » Almás ropogós
» Sajtos cukkinifasírt » Kakaós ropogós » Tojásos fasírt » Ropogós csavart stangli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.