Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós petrezselymes fasírt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
80 dkg újburgonya
1 nagy fej hagyma
3 tojás
5-6 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
fél dl tej
zsemlemorzsa
15 dkg csemegekukorica konzerv

bors
fele zsír, fele olaj a sütéshez

Elkészítés:
Az újburgonyát lereszelem darabosra a hagymával együtt, majd egy nagyobb tálban elkeverem a liszttel, a tojásokkal, a kukoricával, a tejjel, a felaprózott petrezselyem zölddel.
Ezután ízlés szerint sózok és borsozok, majd belereszelem a fokhagymát és zsemlemorzsát adok hozzá, hogy egy félkemény hústésztát kapjak, amit majd formálni tudok.
A zsiradékot mérsékelten felhevítem, majd a húspogácsákat lassú tűzön átsütöm. A tűznek lassúnak kell lennie, mert a burgonya nyers, így nehezebben sül át.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos cukkinifasírt » Gombafasírt » Fasírt leveles tésztában » Fasírt
» Patiszonos halfasírt » Ropogós vadkacsa » Kelkáposzta fasírt » Petrezselymes csirkemell
» Ropogós csülök Ancsi módra » Almás csirkefasírt » Petrezselymes újburgonya » Ropogós Mogyorós
» Sajtos fasírt » Brokoli fasirton sülve » Zöldségesfasírt » Sólet ropogós libacombbal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.