Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos csirketócsni recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
500 g csirkehús (mell vagy csont és bőr nélküli comb)
220 g reszelt eidami sajt
3 evőkanál étkezési keményítő
2 evőkanál majonéz
2 szál újhagyma
2 db tojás
1 csipet csípős pirospaprika
só, bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A csirkét gondosan felvágjuk minél kisebb darabokra.
A húst összekeverjük a reszelt sajttal, hozzáadjuk a felvágott újhagymát, tojást, keményítőt, majonézt, sót és fűszereket, a keveréket alaposan összedolgozzuk, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
A masszából evőkanállal adagokat veszünk ki, forró olajba tesszük őket, majd a kanál aljával szétlapítjuk, lassan, mindkét oldalról aranybarnára sütjük.
Miután megsült, a felesleges olajat leitatjuk papír törlővel, a pogácsákat melegen tálaljuk, akár főtt burgonyával is lehet.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsuzsi sajtosa » Finom sajtos » Vica sajtos pogácsája » Márványsajtos krém
» Sokáig elálló sajtos rúd » Sajtos süti » Burgonyás-sajtos csíkok » Sajtos rúd III.
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Sós-sajtos kiflike » Sajtos tönkölykifli » Brokkolis-krémsajtos penne
» Retro sajtos tallér » Tejfölös-sajtos kelbimbó » Sajtos rudacskák (pogácsa) » Sajtos Virsli baconben


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.