Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rántott csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 db csirkemáj (szív nélkül),
3 evőkanál parmezán (jellegű) reszelt sajt,
1 tojás,
2-3 evőkanál liszt,
1 dl tej,
só és törött fekete bors ízlés szerint,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A csirkemájakat egyben hagyom. Lisztben meghempergetem. A tojást a tejjel habosra verem, jól megsózom és megborsozom. A lisztes májat először a fűszeres tejes tojásba mártom, majd a reszelt sajtba forgatom. Ezután újból tojásba és lisztbe mártom, majd bő, forró olajban, takaréklángon sárgásbarnára sütöm. Ügyeljünk, nehogy a máj túlságosan megsüljön, mert a megégett sajttól keserűvé válik az étel! Párolt vajas zöldség és saláta a hozzáillő köret.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-diós mártás » Vajas sajtos pogi » Sajtos töltött cukkini » Tojásos rántott leves
» Magos sajtos rúd » Mandulás rántott cukkini » Sajtos - vajas kifli » Sajtos rakott hús
» Sajtos galuska » Sajtos krumplisaláta » Sajtos újkrumplifőzelék » Hamis rántott csirkecombok
» Sajtos-sonkás saláta » Sajtos pite » Feta sajtos cukkini » Sajtos rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.