Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rántott patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 db patisszon

20 dkg sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
Egy közepes patisszont meghámozunk, és kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk, kicsit megsózzuk, fél óráig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Két szelet patisszon közé egy vékony szelet sajtot rakunk, majd a szokásos módon duplán panírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa. Bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tartármártással, rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-sajtos tészta » Sajtos brokkolis krémleves » Medvehagymás rántotta » Sajtos roló
» Sokmagvas-sajtos sós rudak » Olasz rántotta » Joghurtos sajtos lepény » Sajtos kenyérkék
» Tojásos, sajtos egytál » Tepsiben sült sajtos hal » Sajtos rakott » Sajtos-répás szendvics
» Sajtos csirkemell » Sajtos rántott zöldpaprika » Bundás virsli rántottával » Sajtos krumplifuta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.