Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rántott patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 db patisszon

20 dkg sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
Egy közepes patisszont meghámozunk, és kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk, kicsit megsózzuk, fél óráig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Két szelet patisszon közé egy vékony szelet sajtot rakunk, majd a szokásos módon duplán panírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa. Bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tartármártással, rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefíres rántott csirke » Sajtos ponty » Sajtos sült tök » Ropogós sajtos lapok
» Sajtos töltött zeller » Sajtos-tejszínes kotlett » Sajtos rakott tészta » Sonkás sajtos bundáskenyér
» Citromos rántott szelet » Sajtos rakott burgonya » Füstöltsajtos csirkemell » Sajtos palacsinta
» Rántotta görögösen » Sajtos szelet » Sajtos karfiol mikróban » Sajtos, szezámos rudacskák


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.