Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rántott patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 db patisszon

20 dkg sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
Egy közepes patisszont meghámozunk, és kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk, kicsit megsózzuk, fél óráig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Két szelet patisszon közé egy vékony szelet sajtot rakunk, majd a szokásos módon duplán panírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa. Bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tartármártással, rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-sajtos rakott csirke » Töltött rántott cukkini » Bogyós rántott sajt » Alpesi sajtos tészta
» Dupla sajtos rakott csirke » Töltött-rántott paprika » Sonkás sajtos zöldségrétes » Sajtos-sonkás pogácsa
» Sajtos stangli (egyszerű) » Tökmagos rántotta » Sajtos zellerropogós » Rántott alma
» Sajtos löncstekercs » Rakott sajtos pulyka » Sajtos-olívás fejes saláta » Rántott karalábé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.