Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos tejfölös csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé (vagy csirkecomb)
2-3 fel vöröshagyma
4 dl tejföl
20 dkg trappista sajt

bors
pirospaprika
liszt

Elkészítés:
Ezt az ételt ajánlatos cserépedényben (Római tál) készíteni. A liszttel elkeverünk egy kávéskanálnyi borsot, ugyanennyi pirospaprikát. Ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat, majd a kivajazott cserépedénybe fektetjük. Ezt teljesen befedjük a karikákra vágott (ízlés szerint sózott) vöröshagymával. Ezután meglocsoljuk a tejföllel és a sajtot ráreszeljük. Én szoktam rá bacont is tenni, különleges ízt ad neki. Sütőbe tesszük. 1 óráig fedő alatt pároljuk, majd tetejét levéve szép pirosra sütjük. Köretként főtt krumpli illik hozzá.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csorba csirke » Sajtos kiflik 2. » Sajtos tészta gazdagon » Sajtos bolyhocska
» Mézes-diós csirkemell » Sajtos-tejfölös galuska » Csirke paprikás mártással » Tejszínes csirkés penne
» Provence-i csirketál » Sóágyon sült csirkecomb » Brazil csirke » Csirke- ragu leves
» Krémsajtos csirkemell » Szezámos csirkemell » Sajtos-túrós háromszög » Sonkás sajtos karfiol


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.