Tutireceptek.hu fejléc

Sajtosgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás,
5 dkg reszelt sajt
csipet só,
2 ek. búzadara

Elkészítés:
Az egész tojást kevés sóval kikeverem beleteszem a búzadarát, majd a reszelt sajtot, s ha lehet hagyom pihenni 20 percet.
Levesbetétként teáskanállal a levesbe főzőm ki.
Ahogy a galuska a forrásban lévő leves tetejére feljött 1-2 perc alatt kész.

Tanácsok:
Általában zöldséglevesekhez, illetve krémlevesekhez használom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: onebi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös karalábé leves » Joghurtos uborkaleves » Laskagomba leves » Csontleves Julienne betéttel
» Cseresznyeleves » Áfonyás almaleves » Részeges gyümölcsleves » Tejszínes kelbimbó krémleves
» Pikáns pulykafalatok gombával » Paprikás krémleves » Hamis halleves » Bazsalikomos cukkinikrémleves
» Jeges eperleves » Resztelt májleves » Toszkán bableves » Leves reszelt zöldségekből


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.