Tutireceptek.hu fejléc

Sajtosgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás,
5 dkg reszelt sajt
csipet só,
2 ek. búzadara

Elkészítés:
Az egész tojást kevés sóval kikeverem beleteszem a búzadarát, majd a reszelt sajtot, s ha lehet hagyom pihenni 20 percet.
Levesbetétként teáskanállal a levesbe főzőm ki.
Ahogy a galuska a forrásban lévő leves tetejére feljött 1-2 perc alatt kész.

Tanácsok:
Általában zöldséglevesekhez, illetve krémlevesekhez használom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: onebi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Újhagymás spárgaleves » Ünnepi borleves » A legkrémesebb csokis brownie » Citromos -túrótorta
» Sajtos sültburgonya » Zöldségleves másképp » Könnyű spárga leves » Mismás leves
» „Tepsis” krumpli » Tejfölös-tárkonyos gombaleves » Avokádóleves » Egyszerű tejleves
» Zöldséges céklaleves » Csokis süti 4 » Majorannás krumplileves » Sajtos cukkini karika


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.