Tutireceptek.hu fejléc

Sajtosgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás,
5 dkg reszelt sajt
csipet só,
2 ek. búzadara

Elkészítés:
Az egész tojást kevés sóval kikeverem beleteszem a búzadarát, majd a reszelt sajtot, s ha lehet hagyom pihenni 20 percet.
Levesbetétként teáskanállal a levesbe főzőm ki.
Ahogy a galuska a forrásban lévő leves tetejére feljött 1-2 perc alatt kész.

Tanácsok:
Általában zöldséglevesekhez, illetve krémlevesekhez használom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: onebi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú uborkás raguleves » Galyasági zellerkrémleves » Hideg zöldbableves » Fahéjas meggyleves
» Zöldséges gombakrémleves » Citromos aszaltgyümölcs-leves » Magyaros burgonyaleves » Mindent bele zöldségeleves
» Meggyleves habgaluskával » Öreganyám levese » Segesvári egresleves » Pikáns húsgombóc
» Indiai csirkeleves » Grizgombóc levesbe » Fűszeres sütőtök-krémleves » Karfiolkrém leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.