Tutireceptek.hu fejléc

Habart burgonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0, 5-1 kg burgonya
2-3 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli
2-3 evőkanál liszt
tej
1 evőkanál zsír
pici piros paprika

Elkészítés:
A burgonyát kb. 2 liter vízbe odarakjuk főni, hozzáadjuk a a babérlevelet, az ételízesítőt és a kolbászt.
Amikor megfőtt, akkor a közben elkészített paprikás rántással behabarjuk, majd azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű zöldségleves » Halkrémleves garnélával » Olasz spagettileves » Jeges eperleves
» Kelkáposzta leves » Padlizsánleves hidegen » Burgonyasaláta sütőtökkel » Tejfölös-kapros gombaleves
» Különleges rakott burgonya » Tengerészváró leves » Rongyleves » Minestrone leves
» Mentás hagymaleves » Pulykaragu-leves » Burgonyás piskóta » Frankfurti leves-fincsi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.