Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Habart burgonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0, 5-1 kg burgonya
2-3 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli
2-3 evőkanál liszt
tej
1 evőkanál zsír
pici piros paprika

Elkészítés:
A burgonyát kb. 2 liter vízbe odarakjuk főni, hozzáadjuk a a babérlevelet, az ételízesítőt és a kolbászt.
Amikor megfőtt, akkor a közben elkészített paprikás rántással behabarjuk, majd azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés padlizsánleves » Fincsi kelbimbóleves » Mexikói tortilla leves » Sajtos hagymaleves
» Zöldséges burgonyarolád » Kolbászos fejtettbab leves » Egyszerű uborkaleves » Fokhagymás sült burgonya
» Minestrone - Zöldségleves » Galyasági korhelyleves » Szilvaleves » Kolbászos lencseleves
» Tojás leves Ági módra » Burgonya krokett » Vegyes sajtleves » Tepsis-húsos burgonya


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.