Tutireceptek.hu fejléc

Habart burgonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0, 5-1 kg burgonya
2-3 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli
2-3 evőkanál liszt
tej
1 evőkanál zsír
pici piros paprika

Elkészítés:
A burgonyát kb. 2 liter vízbe odarakjuk főni, hozzáadjuk a a babérlevelet, az ételízesítőt és a kolbászt.
Amikor megfőtt, akkor a közben elkészített paprikás rántással behabarjuk, majd azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Miso leves » Anyu-féle húsleves » Zöldbableves » Burgonyás piskóta
» Kaviár burgonya-fészekben » Cukkinikrémleves2 » Kolbászleves » Fokhagymás sült burgonya
» Raguleves ( 4 személyre) » Karfiol leves - diétásan » Hagymás húsgombócleves » Krémes sárgadinnyeleves
» Disznótoros májleves » Örökzöld palócleves » Fűszeres almaleves » Csülkös zöldbableves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.