Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Habart burgonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0, 5-1 kg burgonya
2-3 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli
2-3 evőkanál liszt
tej
1 evőkanál zsír
pici piros paprika

Elkészítés:
A burgonyát kb. 2 liter vízbe odarakjuk főni, hozzáadjuk a a babérlevelet, az ételízesítőt és a kolbászt.
Amikor megfőtt, akkor a közben elkészített paprikás rántással behabarjuk, majd azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás burgonya » Burgonyás húspogácsa » Tárkonyos zúzaragu leves » Kukorica leves
» Ropogós burgonyaszirom » Bárányaprólék-leves » Ciprusi húsvéti leves » Fogyókúrás zöldségleves
» Hasselback burgonya * » Levesgyöngy (sült borsó) » Tökleves (hamis húsleves) » Sütőtökleves gesztenyével
» Karottakrémleves » Burgonya hajó » Joghurtos körteleves 2 » Sitysuty leves szüretkor


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.