Tutireceptek.hu fejléc

Sárgaborsókrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg sárga vagy zöldborsó
1 fej vöröshagyma
1 db babérlevél
őrölt bors
köménymag, só
50 dkg vaj

Elkészítés:
A borsót megfőzzük a vöröshagymával és a babérlevéllel együtt. Miután megpuhult, kivesszük belőle a babérlevelet és a hagymát, villával összetörjük. Hozzáadjuk a fűszereket, vagy esetleg valamilyen más ízesítőt is tehetünk bele. Ha kihűlt, elkeverjük a vajjal és a hűtőbe tesszük, hogy az ízük jól összeérjenek.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgaborsókrém pirítósra » Vendégváró szendvics » Bundás kenyér sütőben » Tojástekercses szendvics
» Gyors májpástétom » Karfiolkrém » Sonkapuding » Sajtkrém
» Sajtkrém 2. » Díszes szendvics » Kaszinótojás 2 » Almás melegszendvics
» Fűszeres túró » Sertés májkrém » Hideg húsos töltött alma » Sajtos, piskótaszendvics


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.