Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertésborda mandarin módra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontos sertéskaraj,vagy tarja,de lehet szűzpecsenye is.
a páchoz:
0,5 dl szójamártás,
0,5 dl 100 százalékos ananász vagy narancslé,
0,5 dl barna cukor,
1 kiskanál reszelt gyömbér,
egy csapott kiskanál őrölt bors,


Elkészítés:
A páchoz valókat egy mély tálban összekeverjük.A húst ujjnyi vastagon felszeleteljük,majd kissé kiverjük és a pácba forgatjuk.Letakarva hűtőszekrényben egy napon át érlejük.Felhasználás előtt lecsöpögtetjük.Grillrácsra fektetve,közepesen izzó parázs fölött oldalanként kb. 4-4 percig sütjük,közben kissé megsózzuk.

Tanácsok:
A szabadban készült pecsenyékhez különféle mártásokat is kínálhatunk,ami nagyon látványos,ha kicsumázott,szép paprikákba töltve adjuk asztalra.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell lipcsei módra » Mandarinos csirkemell » Mákos Guba Gligi módra » Őszi saláta Maja módra
» Tiramisu WW módra » Spagetti - Evelyn módra » Tök japán módra (Nimono) » Kávélikőr brazil módra
» Albán krémes Emyke módra » Sertéskaraj Havanna módra » Csirke Fu Yung módra » Tepertőkrém paleo módra
» Currys csirke Maris modra » Túrótorta Edicske módra » Lúdláb torta Emyke módra » Gyros Évi módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.