| Sertésborda mandarin módra receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csontos sertéskaraj,vagy tarja,de lehet szűzpecsenye is. a páchoz: 0,5 dl szójamártás, 0,5 dl 100 százalékos ananász vagy narancslé, 0,5 dl barna cukor, 1 kiskanál reszelt gyömbér, egy csapott kiskanál őrölt bors, só Elkészítés: A páchoz valókat egy mély tálban összekeverjük.A húst ujjnyi vastagon felszeleteljük,majd kissé kiverjük és a pácba forgatjuk.Letakarva hűtőszekrényben egy napon át érlejük.Felhasználás előtt lecsöpögtetjük.Grillrácsra fektetve,közepesen izzó parázs fölött oldalanként kb. 4-4 percig sütjük,közben kissé megsózzuk. Tanácsok: A szabadban készült pecsenyékhez különféle mártásokat is kínálhatunk,ami nagyon látványos,ha kicsumázott,szép paprikákba töltve adjuk asztalra. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |