Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás, sajtos sült zsömle » Pikáns sonkasaláta » Sajtos - sonkás krokett » Sonkás krumpli
» Csirkehúsos sonkás tekercs » Sonkás-kolbászos tészta » Sajtos-sonkás rakott kifli » Sonkás-szalámis spagetti
» Sonkás muffin » Sonkás rakott tészta » Sonkás-túrós béles » Hagymás-sonkás muffin
» Sonkás hajtovány » Sonkás kalács » Hideg sonkás sajttekercs » Zöldséges-sonkás őzgerinc


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.