Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás sajtos bundáskenyér » Sonkás-tarjás batyu » Sonkás-hagymás lepény » Sonkás Tekercske
» Sonkás burgonya-stangli » Sajtos-sonkás rakott kifli » Sonkás-krémsajtos kiflik » Kukoricás-sonkás muffin
» Fasírozott vagdalthúsból » Diós-sonkás uborkasaláta » Csőbensült sonkás karalábé » Sonkás rakott burgonya
» Sajtos-sonkás gombaleves » Sonkás falatkák » Sonkás sült paprika » Sonkás töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.