Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors sonkás makaróni » Sonkás-sajtos virágok » Ananászos sonkás karaj » Sonkás-gombás karaj
» Sajtos-sonkás guba » Zöldséges-sonkás őzgerinc » Sonkás-fűszeres csirkemell » Sonkás sajtos csiga
» Sajtos-sonkás kifli » Hagymás sonkás saláta » Szőlős-sonkás tésztasaláta » Sonkás rakott tészta
» Sonkás tojás » Sonkás burgonyakrokett » Sonkás túrógombóc » Sonkás zöldbab


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.