Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos - sonkás krokett » Sonkás-sajtos kifli » Sonkás zöldségfazék » Sonkás kocka 2
» Sajtos sonkás bugonya » Sonkás kifli II. » Sonkás karfiol » Sonkás tésztasaláta
» Sonkás-gombás omlett » Sonkás sajttekercs » Sonkás zöldbab » Sonkás tojás
» Sonkás kifli » Tojásos, sonkás saláta » Sonkás-zöldséges rizsestál » Sonkás sajtos bundáskenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.