Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos, sonkás tortilla » Gombás sonkasaláta » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Hamis sonkaszelet
» Csőben sült sonkás penne » Sonkás-gombás Tortilla » Sonkás camembert saláta » Sajtos-sonkás macskafej
» Sajtos-sonkás pogácsa » Sonkás-tarjás batyu » Gombás sonkás metélt » Sonkás rizottó
» Sonkás-gombás batyu » Sajtos-sonkás burgonya » Tejszínes-sonkás tészta » Sonkás csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.