Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns sonkasaláta » Sonkás zsemlegomboc » Leveles-sonkás finomság » Sonkás tészta
» Sonkás salátatál » Hagymás sonkasaláta » Sonkás rakott karfiol » Finom sonkástál
» Sonkás, zöldséges tészta » Sonkás kifli II. » Diós almás sonkasaláta » Sonkás-zsályás sertéskaraj
» Tavaszi sonkasaláta » Sonkás bejgli » Sonkás sajtos csiga » Gombás sonkás metélt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.