Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhahús
25 dkg főtt, füstölt tarja
2 zsemle
2 tojás
tej

bors

Elkészítés:
A húst a tarjával együtt megdaráljuk, hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomott zsemlét, a nyers tojásokat, a törött borsot, a sót. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt!) Az anyagokat összedolgozzuk, majd kizsírozott őzgerincformába (tepsibe) tesszük, és sütőben 35-40 percig sütjük. Tálra borítva saját levével megöntözve tálaljuk.


A receptet beküldte: letty28


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás sajtos karfiol » Sajtos - sonkás salátatál » Házias sonkás tészta » Sonkás karfiol
» Sonkás, sajtos sült zsömle » Húsvéti sonkás tekercs » Rókagombás sonkasaláta » Sonkás-sajtos guba
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Fasírozott vagdalthúsból » Sonkás camembertsaláta » Sajtos, sonkás zsebes hús
» Leveles-sonkás finomság » Tavaszi sonkasaláta » Sonkáspogácsa » Sonkás-gombás rétes


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.