Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenótos csicserikrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/4 pohár olaj
1 evőkanál apróra vágott friss gyömbér
1 teáskanál római kömény
1/2 teáskanál fekete mustármag
10 szárított curry levél
1 zúzott fokhagyma
4 közepes paradicsom hámozva, kicsi kockára vágva
45 dkg friss spenót durvára vágva
1 teáskanál kurkuma
1 teáskanál só
2 pohár főtt, lecsepegtetett csicseri borsó
barna cukor
1 teáskanál frissen facsart citromlé

Elkészítés:
Az olajat felhevítjük serpenyőben, amikor forró beletesszük a gyömbért, római köményt, és a fekete mustármagot. Amikor a mustármag pattogni kezd, hozzáadjuk a curry leveleket, fokhagymát, a paradicsomot, spenótot, kurkumát és sót. Lefedjük és kisebbre vesszük a lángot, megpároljuk. Ha a spenót összeesett, a paradicsom megpuhul, belekeverjük a főtt csicseri borsót és együtt pároljuk. A végén hozzáadjuk a cukrot és a citromlevet esetleg pürésítjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos ricottás omlett » Spenótos rizs » Spenótos batyu » Spenótos- túrós lasagne
» Spenótos palacsinta » Spenótos-rukkolás rakottas » Spenótos rakott tészta » Spenótos rétes
» Spenótos nokedli » Spenótos-csirkés penne » Spenótos pulykafasírt » Spenótos risotto
» Sütőben sült spenótos árpa » Spenótos-sonkás nokedli » Spenótos spagetti tészta » Spenótos mártogatós


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.