Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Spenótos csicserikrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/4 pohár olaj
1 evőkanál apróra vágott friss gyömbér
1 teáskanál római kömény
1/2 teáskanál fekete mustármag
10 szárított curry levél
1 zúzott fokhagyma
4 közepes paradicsom hámozva, kicsi kockára vágva
45 dkg friss spenót durvára vágva
1 teáskanál kurkuma
1 teáskanál só
2 pohár főtt, lecsepegtetett csicseri borsó
barna cukor
1 teáskanál frissen facsart citromlé

Elkészítés:
Az olajat felhevítjük serpenyőben, amikor forró beletesszük a gyömbért, római köményt, és a fekete mustármagot. Amikor a mustármag pattogni kezd, hozzáadjuk a curry leveleket, fokhagymát, a paradicsomot, spenótot, kurkumát és sót. Lefedjük és kisebbre vesszük a lángot, megpároljuk. Ha a spenót összeesett, a paradicsom megpuhul, belekeverjük a főtt csicseri borsót és együtt pároljuk. A végén hozzáadjuk a cukrot és a citromlevet esetleg pürésítjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos lasagne » Spenótos-sajtos batyu » Spenótos mártogatós » Spenótos sajtos tészta
» Spenótos gnocchi » Húsos-spenótos burek » Spenótos-rukkolás rakottas » Sajtos-spenótos tészta
» Spenótos sajtos nokedli » Spenótos-camembertes batyu » Spenótos karfiol » Spenótos sajtos metélt
» Spenótos- túrós lasagne » Spenótos rakott tészta » Spenótos ricottás omlett » Spenótos-csirkés penne


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.